perjantai 27. elokuuta 2010

Tilausohjeet

Tilaus tehdään sähköpostitse. Merkitse tilausviestiin haluamasi tuotteen nimi, sekä tarvittaessa numero ja väri, sekä osoite mihin tuote lähetetän. Mikäli haluamasi tuote on saatavilla, lähetän tilitietoni sähköpostitse. Maksu tapahtuu tilisiirrolla. Postitan paketin 1-3 päivän sisällä maksun saapumisesta. Postituksen viivästymisestä ilmoitetaan erikseen.

Postikulut:
Tavallinen kirje: 2-3€
Maksikirje ( korkeus yli 3 cm ): 4-7€
Mikäli jonkun tietyn tuotteen postitus vaatii erikoisjärjestelyjä, siitä ilmoitetaan erikseen.

Mikäli haluat lisätietoa jonkun tuotteen väristä, koosta, materiaaleista, valmistustavasta ynnä muusta, voit lähettää kysymyksiä Arrogant Alicen sähköpostiin.

Tilaus ja kysymykset osoitteeseen arrogant.alice(at)hotmail.com

Ehdot:
Tarkistan kaikki tuotteet perusteellisesti ennen postitusta, ja pakkaan ne huolellisesti pehmustettuun kirjekuoreen. En valitettavasti pysty korvaamaan tuotteiden väärinkäytöstä koituvia vahinkoja. Mikäli tuote hajoaa postituksen yhteydessä, voit palauttaa sen takaisin ja saada rahasi takaisin.

Metalliset osat ovat metalliseosta, ellei toisin mainita. Käyttämäni osat ovat nikkelitestattuja, mutten silti uskalla taata täysin niiden koostumusta. Jos olet esimerkiksi nikkeliallergikko, suosittelen käyttämään omaa harkintakykyä tuotteiden hankinnassa ja käytössä. En ota vastuuta metalliosien aiheuttamista allergisista reaktiosta tai oireista.

Korvakoruihin voidaan vaihtaa hopeiset koukut kolmen euron lisämaksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti