perjantai 27. elokuuta 2010

Tilaustyöt ja tuoteideat

Teen koruja myös tilaustyönä. Ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro millaisen korun haluaisit, niin kerron onko sen toteuttaminen mahdollista ja kuinka paljon se suunnilleen maksaisi.

Tilaustyönä tehdyt korut eivät tule blogiin myyntiin, vaan kaupankäynti hoidetaan yksityisesti teetättäjän kanssa. Maksu tapahtuu postituksen yhteydessä, eli lähetän ostajalle kuvan valmiista tuotteesta, jolloin hän saa päättää haluaako ostaa tuotteen vai ei. Teetättäminen ei siis sido asiakasta tuotteen ostoon, jos hän ei ole valmiiseen tuotteeseen tyytyväinen. Peruutustuotteet tulevat normaalisti myyntiin.

Julkaisen kuvat tilaustöistä blogissa. Voin mainita siinä teetättäjän nimen, mikäli niin erikseen halutaan.

Tuotteiden valmistusaika riippuu tuotteesta. Koska teen koruja harrastuksena muun elämän ohella, en uskalla luvata tarkkaan määrättyä aikaa korun valmistumiselle. Materiaaleista ja korun tyypistä riippuen aikaa kuluisi suunnilleen viidestä päivästä noin kuukauteen. Parhaiten valmistusajan saa selville kysymällä tuotekohtaisesti! :)

Joidenkin tuotteiden valmistamiseen saatetaan tarvita erityisosia, jotka on tilattava muualta. Tällöin korun teetättäjä maksaa tästä koituvat kulut.

Jos et halua itse ostaa tietynlaista korua, mutta jos sinulla on ideoita Arrogant Alicen uusiksi tuotteiksi, voit kertoa ideasi joko kommentilla tai sähköpostitse. Otan mielelläni vastaan uusia ideoita! : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti